21 Ağustos Ehliyet sınavı TC kimlik numarasıyla sorgulama

| |

21 Ağustos Ehliyet sınavı TC kimlik numarasıyla sorgulama

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. 21 Ağustos 2010 Ehliyet sınav sonuçları için adayların meraklı bekleyişi sona erdi, Ehliyet sınav sonuçları sitemizden TC kimlik numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz, Ehliyet sınav sonuçları MEB sorgulama için tıklayın...
21 Ağustos 2010 tarihinde yapılan Ehliyet sınavı sonuçlarının MEB tarafından bugünlerde açıklanması bekleniyor. Sınava giren adayların merakla bekledikleri sınav sonuçları direksiyonsınavı için giriş belgesi olacak.

Ehliyet sınavlarının Ağustos ayı sınavında binlerce aday Ehliyet alabilmek için soruları yanıtladı. Ehliyet sınavında Sürücü Belgesi alabilmek için ter döken adayların yanısıra Sürücü Belgelerini yükseltmek için sınava gelenler de vardı. 


Ehliyet sınav sonuçları T.C Kimlik no ile sorgulanıyor. Ehliyet sınavındaki sorulara itirazınız olacaksa bunu bir dilekçe ile MEB’e bildirebilirsiniz. Sonuçlar internetten yayınlandıkdan 10 gün sonra itirazınızı dilekçede açıkca belirterek gönderebilirsiniz ve bu itiraz dilekçeleri için alınan ücret 10 TL. Ehliyet sınavı 21 Ağustos tarihli sınav sonuçları 5-10 Eylül tarihlerinde yayınlanacak ve soruglama panelini buradan sorunsuz birşekilde takip edebilirsiniz. Ehliyet sınav sonuçlarınız, sorular ve cevaplar ve Ehliyet sınavları ile ilgili tüm detaylar burada.

Posted by NEO on 19:42. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 yorum for "21 Ağustos Ehliyet sınavı TC kimlik numarasıyla sorgulama"

Leave a reply